Meet Bruno ❤️❤️

Once upon a time at Malang, my mom saw this cute creature in the street, hungry and homeless. My mom guessed he’s probably escaping from his home or stolen by someone and abandoned. My mom took him to home, feed him and from that day on he became our pet. He is called bruno.

I really love dog, any kind. I believe dog is a humble and caring animal, full of love and loyal. I’ve always dream that if i lived in my own home i will have a dog. So, i asked my mom to brought bruno to Depok. And yep, now bruno is in Depok. Yeaayyyy!!!!

Hello my name is bruno. I am mix of rottweiller and chowchow.

Hello my name is bruno. I am mix of rottweiller and chowchow.

Isn’t he so cute and adorable??? #pelukinbruno

He is so calm, quite. He doesn’t like barking. He loves to eat. A lot hahahaha.

Bruno ini manjaaaaaa banget tipenya. Sukanya disayang-sayang, dipeluk-peluk. Beneran dipeluk gitu. Dan dia diem aja, kalem, malah nyender haahahahaha. Dia suka cuddling dan dielus-elus perutnya. Dia suka disentuh dan menyentuh dah. Hihihi

Awalnya manja banget, ga mau tidur di kandang. Lama-lama dia mau diajari buat masuk kandang kalo udah malam. Makan juga di dalam kandang. Satu hal yang masih susah untuk diatur, kalo ketemu kucing!!! Udah deh saya nyerah.

Saya mendraft tulisan ini beberapa minggu lalu, dan kemudian lupa untuk meneruskannya. Saat saya menulis postingan soal the corrs, i saw this at my draft 😭. Dalam waktu dekat saya musti memulangkan bruno kembali ke malang, karena ada tetangga yang protes melihat anjing berkeliaran di komplek. Tetangga tersebut menganggap hal itu mengganggu keamanan. Seperti yang saya sebutkan sebelumnya,bruno such a nice dog. Dia tidak suka menggonggongin orang dan sejauh ini walaupun kayak apapun (bahkan saat sakit atau makanannya diambil) dia tidak pernah menggigit. Dengan orang tidak dikenal pun dia tidak menggeram, malah ramah dan menyambut dengan kibasan ekor. I am crying when i am writing this. I’ll be missing him so much 😭. So much.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s